• ورود
  • ثبت نام
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • سؤالات متداول
سه‌شنبه 18 بهمن 1401
پایگاه منتظران شهادت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه
  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه
پایگاه منتظران شهادت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

جهاد تبیین یاد و راه شهدا را زنده نگه می‌دارد

تاریخ ارسال: 12 آبان 1401 ساعت 22:10
A A

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت الاسلام عبدالحسین حکیم الهی استاد حوزه و دانشگاه عصر روز پنج شنبه در مراسم هفتمین سالگرد شهادت مدافع حرم سید سجاد حسینی اظهار داشت: جهاد تبیین عاملی برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است و نباید اجازه دهیم دشمن با بمباران اطلاعاتی از طریق فضای رسانه‌ای، جامعه را به یاس و ناامیدی سوق دهد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در میدان جنگ رسانه‌ای با دشمن هستیم و باید همانند دوران دفاع مقدس از آرمان‌ها و عزتی که شهدا برای کشور به وجود آورده‌اند محافظت کنیم.

حکیم الهی گفت: آخرین ترفند دشمن در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران، بی‌ارزش شمردن دستاوردهای انقلاب اسلامی است و جوانان باید همانند پدران خود که در طول هشت سال دفاع مقدس از عزت کشور دفاع کردند به میدان بیایند و دستاوردهای این نظام مقدس را به جهانیان تبیین کنند.

استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اجرای جهاد تبیین است که بیشترین مخاطب اجرای این موضوع جوانان کشور هستند که می‌توانند با علم و درایت خود در نشان دادن افتخارات کشور پس از پیروزی آن گام‌های بلندی برداشته و ایران را نمونه کشوری مستحکم، باایمان و ولایت مدار به جهانیان معرفی کنند.

وی با اشاره به افتخارآفرینی‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، شهید مدافع حرم سید سجاد حسینی را نمونه بارزی از اسوه و مردانگی دانست و یادآوری کرد: این شهید بزرگوار با درایت و آگاهی و با شناخت لحظه‌ها در مقابل دشمنان اسلام ایستاد و با گذشت از خانواده و تنها فرزند و خون خود پا در رکاب ولایت گذاشت و همچون مولای خود امام حسین (ع) در راه حفظ اسلام و دفاع از حرم اهل بیت (ع) به شهادت رسید.

لازم به ذکر است که شهید سید سجاد حسینی اولین شهید مدافع حرم شهر درچه و فرمانده دیده‌بانی گروه موشکی ۱۵ خرداد نیروی زمینی سپاه درسال١٣٩۴ در شهرحلب سوریه و در مصاف با عناصر تکفیری داعش به شهادت رسید و مراسم هفتمین سالگر او با حضور فرماندهان ورزمندگان گروه، اعضا شورای اسلامی شهر و شهرداری درچه اصفهان در محل گلزار شهدای این شهر برگزار شد.

انتهای پیام/3649/ش

 








شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

منبع

پست قبلی

کتاب «رسول گمنامی» با محوریت زندگی سردار شهید رسول استوار رونمایی شد

پست‌ بعدی

ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات کشاورزی لرستان ضروری است

پست‌ بعدی
ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات کشاورزی لرستان ضروری است

ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات کشاورزی لرستان ضروری است

لطفاَ برای وارد شدن به گفتگو وارد شوید

آخرین مطالب

  • حقایقی در مورد دل و جگر معروفترین غذای سنتی
  • پنجمین نشست «کتابخوان اصحاب فرهنگ؛ هنر و رسانه» در قم برگزار شد
  • هر مدیری تخلف کند دولت جلوی او می‌ایستد
  • «تشریف» روایتی متمایز از همدان است
  • مسابقات تنیس‌روی‌میز کشور ویژه جانبازان در رامسر+ عکس
  • یادواره شهدای امنیت در شهریار برگزار می‌شود
  • فعالیت تصویرگران کودک به تصویرسازی محدود نمی‌شود
  • کتاب «آخرین پلک شرهانی»| زندگی شهید محمد رحیمی
  • کتاب «حکایت ها و چامه ها »
  • به دنبال رد پا | ایبنا
  • خانواده‌های معظم شهدا حافظان حریم عزّت و اقتدار کشور هستند
  • کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چگنی در لرستان افتتاح شد
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • موسسه شهید حسن باقری

تمام حقوق این وبسایت برای پایگاه منتظران شهادت (گلف) محفوظ است.

  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه