• ورود
  • ثبت نام
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • سؤالات متداول
سه‌شنبه 11 بهمن 1401
پایگاه منتظران شهادت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه
  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه
پایگاه منتظران شهادت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

زیرساخت‌های مناسب برای تقویت سینمای استان‌ها فراهم‌ می‌شود

تاریخ ارسال: 13 آبان 1401 ساعت 13:53
A A

زیرساخت‌های مناسب برای تقویت سینمای استان‌ها فراهم‌ می‌شود


به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی در سفره یک روزه اش به استان لرستان در  دیدار با استاندار استان با بیان اینکه در کشور سرمایه‌های انسانی خوبی وجود دارد که باید از همه این ظرفیت‌ها استفاده کنیم، اظهار داشت: در کل کشور حدود ۶۰۰ سینما داریم و این نشان می دهد که در حوزه زیرساخت‌ها در استان ها مشکلاتی وجود دارد که در این راستا با نگاه عدالت محور برای رشد صنعت سینما در استان‌ها در تلاش هستیم.


وی با بیان اینکه نگاه عدالت محور به استان‌ها در دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های سینمایی مد نظر است، افزود: نگاه استاندار لرستان به حوزه فرهنگ و هنر قابل تقدیر دانست و این نگاه می‌تواند موجب رشد و توسعه فرهنگ و هنر لرستان شود.


خزاعی با اشاره به اینکه سینما تاثیر بسزایی در کاهش مشکلات و آسیب‌های اجتماعی دارد و ما باید از این ظرفیت بیشتر بهره‌مند شویم، افزود: به دنبال ایجاد زیرساخت‌های مناسب و تخصیص بودجه برای حوزه تولید در استان‌ها هستیم.


استاندار لرستان نیز با بیان اینکه شعار و منش دولت سیزدهم در یکسال گذشته مشخص شده و تفاوت این دولت با دیگر دولت‌ها مشخص است، اظهار داشت: سینما ابزاری مهم برای معرفی انقلاب اسلامی به جهان است و باید زیرساخت های سینمایی را در استان‌ها تقویت کنیم تا از توانمندی و ظرفیت استان‌ها بیشتر استفاده کنیم.


وی با اشاره به شهدای لرستان در انقلاب اسلامی افزود: برگزاری یادواره ملی شهدای لرستان فرصت خوبی برای معرفی بیشتر شهدا و ایثارگران است و در این راستا نیازمند ثبت یک فیلم سینمایی فاخر از رشادت‌های رزمندگان لرستان هستیم.


استاندار لرستان خواستار ساخت فیلم سینمایی در حوزه شهدای لرستان در عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس شد و افزود: هنرمندان لرستانی توانسته‌اند فیلم‌نامه و زیرساخت‌های اولیه این آثار را آماده کنند اما به حمایت سازمان سینمایی کشور نیاز است.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز با بیان اینکه امیدواریم این سفر زمینه رشد و توسعه سینمای لرستان را فراهم کند، افزود: در حوزه ایثار و شهادت نیازمند فیلم‌های سینمایی فاخر هستیم تا ایثارگری های شهدا را بیش از پیش معرفی کنیم. 


در این دیدار تفاهم‌نامه همکاری سازمان سینمایی کشور و استانداری لرستان در خصوص توسعه سینمای استان منعقد شد.


شایان ذکر است محمدرضا سوقندی مدیر کل حقوقی، مجلس و استان های سازمان سینمایی، هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه سینماشهر و مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان، رئیس سازمان سینمایی را در این سفر یک روزه همراهی کردند.


انتهای پیام/

منبع

پست قبلی

حجت الاسلام حاجی‌صادقی: دانش‌آموزان ما الگو بودند نه یک داعشی بدبخت یا چند دانش‌آموز فریب خورده امروز!

پست‌ بعدی

فریب افرادی که شما را ترغیب به اغتشاش می‌کنند، نخورید

پست‌ بعدی
فریب افرادی که شما را ترغیب به اغتشاش می‌کنند، نخورید

فریب افرادی که شما را ترغیب به اغتشاش می‌کنند، نخورید

لطفاَ برای وارد شدن به گفتگو وارد شوید

آخرین مطالب

  • بازدید رایگان از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در«ایام الله دهه فجر»
  • سربازی در گهواره
  • هدف دشمن از بین بردن جایگاه و منزلت بانوان است
  • فرزندان شهدا با امام جمعه همدان دیدار کردند
  • نویسندگان کتاب با موضوع انقلاب در دهه فجر تجلیل می‌شوند
  • دلم می‌خواهد او به خوابم بیاید
  • برگزیدگان شاعران اردبیلی در جشنواره شعر دفاع مقدس
  • گزارش تصویری: سی و ششمین سالگرد پاسداشت شـهـدای عـمـلیـات کربـلای ۵
  • من پیش حسین زهرایم!
  • باید ارتباط جشنواره‌های ادبی با متن جامعه افزایش یابد
  • آذربایجان غربی رتبه دوم کشوری را در کنگره شعر دفاع مقدس و مقاومت کسب کرد
  • حضور پُر شور در نماز جمعه
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • موسسه شهید حسن باقری

تمام حقوق این وبسایت برای پایگاه منتظران شهادت (گلف) محفوظ است.

  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت
  • ویکی دفاع
  • کتاب
  • عکس
  • فیلم
  • صوت
  • یادمان
  • راویان
  • بانک اطلاعات
  • خدمات فرهنگی
  • اطلاعیه